top of page
cam 13 ps.jpg

SILSANDSTRANDA

Her kommer midt-Troms mest spennende boligprosjekt, med umiddelbar nærhet til sjøen, svaberg og båthavn, og fokus på bomiljø og trivsel. 
Bo på Senja, men med kun en rusletur fra Finnsnes sentrum.
 

Meld Interesse

Takk for innsendingen din!

Silsand er en bydel i Finnsnes by, som er regionsenter for Midt-Troms med ca 33.000 innbyggere. Silsand Stranda ligger på Senja, som har ca 15.000 innbyggere, og er i sterkt vekst. Det er mangel på boliger i Finnsnes-området, og stort behov for boligutbygging i de kommende årene. I tillegg er Senja Norges største sjømatkommune, med ca 10 milliard i verdiskapning innen sjømatsektoren. Senja er også en vekstregion innen reiseliv, og tilbyr unike områder for naturbaserte opplevelser.

Illustrasjonene vist her er illustrasjoner, og endelig utforming vil forventlingsvis kunne avvike fra dette.

overview silsand forprosjekt.png

Silsandstranda er et eiendomsprosjekt på en unik strandtomt, som ligger like ved Finnsnes sentrum – på Silsand ved broen til Senja.

Eiendommen er nylig godkjent for bygging av over 100 bo-enheter, samt evt. kombinert med næringsareal. Foreliggende planer innebærer bygging av eneboliger i rekke og leiligheter i lavblokker. Det er stor fleksibilitet for ulike typer boliger og utnyttelser.

Både reguleringsplanen og forprosjektet har lagt stor vekt på at det etableres et attraktivt bomiljø, hvor det naturskjønne området langs sjøen bevares og tilrettelegges som parkmessig område for beboerne.

Eiendommen ligger svært flott til ved sjøen.

Området har flotte strender og svaberg, og langs sjøen er det planlagt strandpromenade.

 

Det planlegges egen pir for småbåthavn for beboere, og det ligger svært godt til rette for å utvikle et attraktivt maritim brygge- og strandmiljø.

bottom of page